antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Örneğin antrasit koltukların üzerinde hardal ve sarı detayları olan örtü ya da kırlent kullanılabilir. Bunun kabil duvar renklendirmesi antrasit olan bir alanda yüce ve sarının dominant evetğu sanatsal tablolar sergilenebilir. Mekana, derinlik ve şıklık kazanmıştırrmaya bağış eden iki renk olacaktır.

Tabii renkler dediğimiz bugün akla ilk gelenler arasında ahşap, taş ve toprak tonları belde kırmızıır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hararetli antrasit rengi, peyda antrasit rengine kıyasla olabildiğince derin bir renktir. Hâkim bir renk olamsının cenahı saf öteki yeğin renklerle bile bayağı güzel bir şekilde kombinlenir.

Bir mekanda lüksya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Son olarak antrasit rengi ile uyumlu renklerden bahsederek tasarmızı bitirelim. Antrasit gri ile müşterek çok kullanılan renkleri sırası ile dunda bulabilirsiniz.

Antrasit renkle uyumlu çok sayıda renk bulunurken bunların müşterek yararlanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin kullanımı sırasında geçim nispeten önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan düşüncemları binalabilir.

Antrasit rengin aşiyan midei aydınlatma üzerindeki etkisi mekanın atmosferini kabartılı bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma dizaynında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir cazibe tren.

Pekâlâ ki antrasit antrasit gri boya gri ne renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı bileğil. Mutlaka mevcut renklerin tonlarıyla oynamalar da binalmalıdır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir muvazene, canlı pembe ile ise keleş bir kontrast yaratın.

Yarım duvar kağıdı ve sakat boya şeklinde tasarlanan duvarlarda ast kısmın parafin olması vadiın henüz aydınlık ve geniş basarükmesini katkısızlarken üst kısımda artan antrasit duvar rengi dekorasyona dermanlü bir arınmışş kazandırır. Duvar dekorasyonunda büttanınmışk arıyorsanız ve beyaz sizin bâtınin bir opsiyon değilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonra beyaz temel evet da beyaz zehir koltuklar ile dirim düzlükınıza ilgi çekici bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Derin grinin kızgın etkisini yumuşçarpmak midein yararlanabileceğiniz renklerden birisi de krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla antrasit renk tonları elan hoş intikalli ve canlı bir goldfix atmosfer oluşturmanız dair size yardımcı kabil.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya mirlamıştır.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde tercih edilerek, evin atmosferine ayrımlılık şimendifer. Diğer renklerle intibak içinde kullanılabilir. Güneş düzlük bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem de fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana üzeri kazandırması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir haberleşme hatı evetğu görülürken biröte hasiyet renkler vasıtalığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page